Vehbi Günaştı İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz geçmişi bilen, bugünü anlayan ve geleceğe hazırlanmış eğitimli insan yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi;Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda, milli ve manevi değerlerini evrensel değerlerle bütünleştirebilen, kendi yeteneklerinin farkında olan, kendisi ve çevresi ile barışık, sorunlarını çözen, araştıran, üreten, düşünen, sorgulayan, yaşama sevinci ile dolu, demokrasiye inanan ve bunu davranış haline getiren mutlu bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:00-12:50 13:10-18:00
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULUMUZUN ANLAŞMALI SERVİSİ YOKTUR.ÖĞRENCİLERİMİZ BİREYSEL OLARAK SERVİSLERLE ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler: HER SENE FUTBOL TURNUVALARI DÜZENLENMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDA E-TWİNNİNG PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

Telefon - (282) 653 91 20

WEB - https://vehbigunasti.meb.k12.tr

Adres - ŞEYHSİNAN MAH. GÜNEY CAD. VEHBI GÜNAŞTI ILKOKULU BLOK NO: 50/1 ÇORLU / TEKİRDAĞ

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ ESKİ PAZARTESİ PAZARI ALANINDA YER ALMAKTADIR.AYNI ZAMANDA KIVANÇ ASM´NİN ARKA SOKAĞINDA YER ALMAKTADIR.

Ulaşım OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEN 4 NUMARALI OTOBÜSLERİN SON DURAĞINDA YER ALMAKTADIR.AYRICA OKULUMUZ ÖNÜNDEN 5 NUMARA DA GEÇMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çorlu ilçe merkezinde yer alan okulumuz Tekirdağ iline 35 km mesafededir.